• Login
    Search 
    •   Home
    • Tesinas de Grado
    • Facultad de Ciencias Exactas y Naturales
    • Search
    •   Home
    • Tesinas de Grado
    • Facultad de Ciencias Exactas y Naturales
    • Search
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Search

    Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

    Filters

    Use filters to refine the search results.

    Now showing items 1-1 of 1

    • Sort Options:
    • Relevance
    • Title Asc
    • Title Desc
    • Issue Date Asc
    • Issue Date Desc
    • Results Per Page:
    • 5
    • 10
    • 20
    • 40
    • 60
    • 80
    • 100
    Thumbnail

    Estudio sobre la conservación térmica de la carne fresca y la leche ultrapasteurizada en supermercados y almacenes ubicados en Capital Federal y Gran Buenos Aires. 

    Lange, Ignacio (2010)
    Observar si se respetan las temperaturas de conservación, establecidas por el Código Alimentario Argentino, para la leche ultrapasteurizada y la carne fresca durante su almacenamiento en los depósitos, ...

    www.ub.edu.ar    |    biblioteca.ub.edu.ar
    Contact Us | Send Feedback
     

     

    Browse

    All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CommunityBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

    My Account

    LoginRegister

    Discover

    AuthorLange, Ignacio (1)Subject
    Alimentos perecederos (1)
    Gastroenteritis (1)Intoxicación (1)Intoxication (1)Perishable foods (1)... View MoreDate Issued2010 (1)

    www.ub.edu.ar    |    biblioteca.ub.edu.ar
    Contact Us | Send Feedback