• Login
    Search 
    •   Home
    • Programas de Materias
    • Facultad de Ciencias Exactas y Naturales
    • Carrera de Tecnología de Alimentos
    • 1º Año
    • Search
    •   Home
    • Programas de Materias
    • Facultad de Ciencias Exactas y Naturales
    • Carrera de Tecnología de Alimentos
    • 1º Año
    • Search
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Search

    Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

    Filters

    Use filters to refine the search results.

    Now showing items 1-1 of 1

    • Sort Options:
    • Relevance
    • Title Asc
    • Title Desc
    • Issue Date Asc
    • Issue Date Desc
    • Results Per Page:
    • 5
    • 10
    • 20
    • 40
    • 60
    • 80
    • 100
    Thumbnail

    Práctica Profesional I 

    Bertini, Liliana María; Naranjo, Gabriela (Plan 2012.)
    OBJETIVOS: Dar una primera visión de la vida profesional planteando el conocimiento de las unidades empleadas en las ciencias químicas y biológicas y su aplicación en la tecnología farmacéutica y alimentaria mediante la ...

    www.ub.edu.ar    |    biblioteca.ub.edu.ar
    Contact Us | Send Feedback
     

     

    Browse

    All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

    My Account

    LoginRegister

    Discover

    Author
    Bertini, Liliana María (1)
    Naranjo, Gabriela (1)SubjectChemical Sciences (1)Ciencias Químicas (1)Food technology (1)Professional practice (1)Práctica profesional (1)Tecnología de alimentos (1)... View More

    www.ub.edu.ar    |    biblioteca.ub.edu.ar
    Contact Us | Send Feedback